Salgsbetingelser

Generelt
Disse betingelser gjelder for salg av varer og tjenester fra www.theairbox.com til kjøpere i Norge. Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett. Med forbrukerkjøp menes salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir kjøper ufravikelige rettigheter. Disse lovene oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.

Partene
Selger er: Luxrus Design AS, Skogfaret 42, 2020 Skedsmokorset. Registrert i Brønnøysund-registeret med organisasjonsnummer: 913 712 420. Epost: contact@theairbox.com. Tlf. 40 09 89 79.

Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Priser
Vi er ikke momspliktige enda, så våre priser er foreløpig ikke inkludert merverdiavgift.

Totalkostnad for ordren vil fremkomme før du bekrefter bestilling, samt spesifisering av kostnader som frakt, tjenester og emballasje.

Kjøps-/Avtaleprosess
Når du handler i vår nettbutikk, kan du lage deg en konto eller sjekke ut som gjest.
Din bestilling er først bindende når du trykker “SEND BESTILLING” og vi mottar bestillingen på vår server. Avtalen er ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil enten i vår bestillingsløsning i nettbutikken eller i kjøpers bestilling, og den andre parten innså eller burde ha innsett feilen.

Når vi mottar din bestilling vil vi sende en ordrebekreftelse til deg. Det anbefales at du leser gjennom denne og kontrollerer at bekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris og lignende. Hvis dette ikke stemmer bør du ta kontakt med oss så fort som mulig.

Betaling
Kjøper må være over 18 år.

Vi benytter PayPal som betalingsløsning. Du kan betale med bankkort eller via din PayPal-konto. PayPal er en trygg og enkel løsning for pengeoverføring mellom parter i en handel på nettet.

Før bestilling vil totalkostnaden for kjøpet fremkomme. Dette inkluderer alle utgifter forbunnet med kjøpet. Ved sendinger til utlandet, er vi ikke ansvarlig for eventuell toll eller moms ved ankomst til mottakerlandet.

Levering og forsinkelse
Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen på nettbutikken og på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for varen inntil du har den i din besittelse. Du kan likevel overta risikoen for varen hvis du unnlater å overta varen etter avtalt leveransetid.

Dersom leveringen av produktet blir forsinket vil vi informere om dette så fort vi har kunnskap om det, og vi plikter å levere innen rimelig tid gjennom vanlige vilkår. Dersom leveransen blir betydelig forsinket kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

Angrerett og reklamasjon
Du har som forbruker rett til å angre på kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Angrerettskjema sendes sammen med ordrebekreftelsen. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema utvides denne fristen til 3 måneder. Angreretten gjelder bare ved tilbakelevering av produktet til oss, i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Varen skal også leveres tilbake innen rimelig tid.

Vi plikter å tilbakebetale prisen for varen, inkludert porto, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter etc. hvis hele kjøpet returneres. Kostnad for returforsendelsen betales av deg, og varen skal sendes tilbake i originalemballasjen hvis dette kan gjøres, sammen med angrerettskjema. Tilbakebetalingen til deg skal skje innen 14 dager fra vi mottar varen.

Personopplysninger
Vi innhenter kun opplysninger om din person som kreves for å inngå en avtale for kjøp og leveranse. Dette innebærer lagring av navn, adresse. Denne informasjonen må vi lagre i henhold til lover om regnskapsføring, avgiftshåndtering osv. Det lagres ikke mer enn nødvendig av kreditt- og debetkort-informasjon. Vi selger eller deler ikke personopplysninger med tredjeparter.